Satsa på en bra bänksåg!

Är du på jakt efter en bra bänksåg? En bänksåg är bra att ha hemma. Det finns flera modeller av bänksågar hos Epox. Detta företag har många bra produkter. De bänksågar som de erbjuder är främst från italienska IMER. Det finns även andra modeller. Utöver bänksåg, så finns det andra saker hos detta företag som du kan ha nytta av.

EPOX har i över 40 år levererat lätta anläggningsmaskiner och byggmaskiner. De är generalagent för fem olika fabrikat. I deras sortiment hittar du bland annat fräsar, vibratorer, sågar, hammare, lyftredskap och mycket mer. Det finns många olika sorters arbetsmaskiner hos detta företag. Är det något du saknar, så kontakta företaget. De kanske kan lösa det åt dig.

Välj mellan flera olika bänksågar

När det kommer till att välja bänksåg så har du flera modeller att fundera över. Det finns bänksågar för markarbeten, plattsättningsarbeten och murarbeten. De sågar som finns är stabila och genomtänkta och har flera smarta lösningar. Dessa bänksågar är enkla att använda. Vill du veta mer om vad det finns för bänksågar eller andra produkter? Då har Epox en bra hemsida. Där har du även ett kontaktformulär du kan använda. Det går även utmärkt att komma till dem direkt i Sollentuna där de håller till.

De lagerhåller en hel del samt att de även har en serviceverkstad. Där kan de serva och reparera olika maskiner. Både det de själva säljer och maskiner från andra fabrikat. Så ska du satsa på en bänksåg, se till att besöka detta företag.